skip to Main Content

Patricia Gaasenbeek

De persoon achter AAratio Consultancy

Patricia Gaasenbeek is voedingsdeskundige, en heeft jarenlang een praktijk gehad voor psychosociale therapie en geneeskunde vanuit de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en de Psycho Neuro Endocriene Immunologie (PNEI) waarin o.a. gewerkt wordt met voeding, leefstijl en orthomoleculaire middelen. Een gezonde energieke leefstijl heeft altijd mijn interesse gehad, dus lang jong blijven. Jarenlang heb ik mij dan ook middels studies verdiept in lichaam en geest. Met als resultaat een gezonde gelukkig makende leefstijl. Ik leef en werk vanuit een diepe bezieling.

Vanuit AAratio Consultancy werk ik met mensen die bemerken dat zij op een bepaald terrein als het ware tegen zichzelf aanlopen. Je weet hoe je wilt zijn, je wilt voelen en hoe je wilt handelen en werken, en wat je uit jezelf wilt halen. Maar in de praktijk werkt dit onvoldoende uit. Je begrijpt vaak niet waarom, want je hebt het zo goed voor jezelf in kaart gebracht. Het is mijn missie om het onderbewuste waardoor wij aangestuurd worden samen met jou naar boven te halen zodat je kwaliteit van leven verbetert. Je gaat je voelen zoals je dat wilt, je gaat leven en werken vanuit je innerlijke kracht.

Meer weten?

Bel gerust voor een afspraak naar 06 - 30 12 16 23. Wij kunnen meestal de telefoon niet beantwoorden maar wanneer je je naam en telefoonnummer inspreekt en kort de reden geeft waarvoor je belt, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook mailen naar: aaratio@planet.nl

Back To Top