skip to Main Content

Leven en werken vanuit innerlijke kracht

Onze coaching leidt tot productievere medewerkers, dus afname ziekteverzuim en duurzame gedragsverandering.

Kan de motivatie van je medewerkers wel wat omhoog? Of hebben je medewerkers last van negatieve werkstress, waardoor ze minder presteren?

Zet dan in op bedrijfscoaching. Wij gaan actief met je medewerkers aan de slag, met hun persoonlijke basisbehoeften en hun kwaliteiten waardoor bewustwording ontstaat. Ook adviseren en motiveren wij in een energie gevende leefstijl. Daardoor gaan zij leven en werken vanuit innerlijke kracht.

Het resultaat voor jouw bedrijf: meer gemotiveerde en energieke medewerkers, die voldoening halen uit hun werk. Hierdoor neemt het verzuim af neemt de productiviteit toe.

ISO

ISO staat voor INTENSIEVE SNELLE ONTWIKKELING. Dit hebben wij ontwikkelt voor managers en adviseurs, voor hoger opgeleiden binnen een bedrijf. Heb je het idee dat jouw managers of klantenadviseurs vooral bezig zijn hun eigen ding te doen? Hebben ze het grotere geheel, namelijk jouw bedrijf onvoldoende voor ogen? Dan is ISO de methode om samenwerking en optimalisatie van het kunnen, tot stand te brengen. Met als resultaat dat je organisatie vanuit een krachtige dynamiek aangestuurd gaat worden. En dat je klantenadviseurs in plaats van hun kwaliteiten voor zichzelf te houden deze gaan inzetten met elkaar, waardoor de omzet omhoog zal gaan en de klanttevredenheid toeneemt.

Wees Flexibel

Op je tocht naar de top voor jouw bedrijf is het goed bij gelegenheid van koers te veranderen, omdat je niet alle nuances, hindernissen en omstandigheden die zich voordoen, kunt voorzien. Daarom is het belangrijk flexibel te zijn en regelmatig na te gaan waar je bent terwijl je onderweg bent. Het vraagt discipline om jezelf aan onderzoek te onderwerpen, want als alles goed gaat, ben je geneigd om ervan uit te gaan dat het goed blijft gaan.

Isabel Moore zei eens: ‘Het leven is een éénrichtingsweg. Hoeveel zijwegen je ook neemt, geen enkele gaat terug! Als je dat eenmaal beseft en accepteert, wordt het leven eenvoudiger. Je weet dan dat je beter het beste kunt maken van wat je hebt, wie je bent en wie je bent geworden.’

Het is verspilling als je je tijd en energie spendeert aan de wens dat de dingen blijven zoals ze altijd waren. Waar je bent en hoe je vanaf dat punt vooruit wilt komen met je bedrijf, dat zijn de vragen waarmee je aan de gang moet gaan.

Meer weten?

Bel gerust voor een afspraak naar 06 - 30 12 16 23. Wij kunnen meestal de telefoon niet beantwoorden maar wanneer je je naam en telefoonnummer inspreekt en kort de reden geeft waarvoor je belt, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook mailen naar: aaratio@planet.nl

Back To Top