IROIRO Traject bij AAratio

IRO staat voor Individuele Reïntegratie Overeenkomst. Als je in een WW, WAO, WAZ of WAJONG regeling zit heb je veelal recht op een IRO-regeling. Dit wil zeggen dat het UWV wil investeren in jou, zodat jij weer aan het werk kunt komen. Je kunt zelf een keuze maken met welk reïntegratiebureau jij in zee wilt gaan. Je bent nu bezig met je oriëntatie. In onze visie is daarbij van belang dat:

   AAratio heeft specialistische kennis op het gebied van reïntegratie en heeft
   bewezen zeer succesvol te zijn in het begeleiden van mensen naar werk.

AAratioDit hoeft niet alleen naar een nieuw dienstverband te zijn. Misschien overweeg je zelfstandig ondernemerschap of een combinatie van beiden. Wij werken samen met een administratiekantoor dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het begeleiden van starters naar het zelfstandig ondernemerschap. Wij bieden hierin accountantskwaliteit tegen administratiekantoor kosten, dus ga voor een hoge kwaliteit en relatief lage kosten naar a-a-administraties.nl

'Moeilijk Plaatsbaar′, is een term die het CWI/UWV gebruikt voor mensen die al lange tijd zonder betaalde arbeid zitten. We hebben ervaring met het plaatsen van mensen die lang ziek zijn geweest, zelfs na een periode van 10 tot 15 jaar, behoort een passende baan nog tot de mogelijkheden. Na zo′n periode is het niet gemakkelijk om de draad van het werkende leven weer op te pakken. Vaak zit je nog met de gevolgen van hetgeen tot de afkeuring heeft geleid. Het is dan van nog groter belang dat je op niveau gecoacht wordt, door een coach die zelf gepokt en gemazeld is door persoonlijke ervaringen in het leven. Een coach met een diepgaand inlevingsvermogen en verstand van zaken.

Daarnaast bieden wij een unieke service. Wij blijven je namelijk begeleiden, ook als je eenmaal geplaatst bent. Officieel is het IRO-traject op dat moment beëindigd, waardoor velen opnieuw in een gat komen te vallen. Om dit op te vangen, gaan wij door met de begeleiding en coachen wij op zaken waar je in je nieuwe baan eventueel tegenaan loopt. Dit verhoogt sterk je kansen op duurzame arbeid en het versterkt je gevoel van zelfvertrouwen. Jij bent onze intensieve aandacht waard, ook na je plaatsing.

Contact