skip to Main Content

Bioresonantie

Bioresonantie

Een onderzoek door middel van elektro-acupunctuur is onschadelijk voor de gezondheid, het bevat geen röntgenstralen, maar werkt op basis van frequenties.
Hierbij kunt u denken aan een radio. Er worden geluidstrillingen de ether in gestuurd en uw radio vangt deze trillingen op en zet ze om in hoorbare klanken. U kunt deze trillingen niet zien, maar ze zijn er wel. Niet alleen geluid en licht hebben trillingen, maar al het andere op aarde ook.

Via de meridianen, denk daarbij aan acupunctuur, worden verschillende frequenties gemeten. Bij de eerste metingen worden bij ziekte meestal hoge waarden gemeten (bij kanker juist lage waarden) en wanneer de behandeling succesvol is gaan de waarden omlaag. Maar dat niet alleen, er kan ook gemeten worden of uw systeem bijvoorbeeld belast wordt door micro-organismen (bacteriën, virussen en schimmels). De laatste jaren ontstaan er steeds meer gemuteerde bacteriën,  zoals de MRSA, de ziekenhuis bacteriën, die tot de dood kunnen leiden. Deze nieuwe bacterievormen reageren veelal niet op antibiotica en komen helaas steeds vaker voor.

AAratio is gespecialiseerd in het werken met deze micro-organismen en kan u hierop onderzoeken en bioresonantie inzetten. Wanneer het systeem belast blijkt met één van deze nieuwe levende belagers, worden er door middel van bioresonantie als het ware tegenfrequenties hiervan ingezet, waardoor het eigen immuunsysteem in veel gevallen weer in staat is gebleken om de belagers aan te vallen en op te ruimen. Deze nieuwe bacteriën kunnen ook de oorzaak van chronische ziekte zijn.

Meer weten?

Bel gerust voor een afspraak naar 06 - 30 12 16 23. Wij kunnen meestal de telefoon niet beantwoorden maar wanneer je je naam en telefoonnummer inspreekt en kort de reden geeft waarvoor je belt, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook mailen naar: aaratio@planet.nl

Back To Top